Home (NL)

Laatste update:  april 2019

Welkom op de website van A&E Bouw en Renovatie BVBA. Hier vindt u alle nodige informatie over ons en onze kwalitatieve diensten.


Vandaag zijn we het jonge en snelgroeiende Algemene Aannemingsbedrijf en werken voornamelijk voor twee  type klanten: grotere bouwbedrijven (in onderaanneming) en architecten en/of particuliere klanten  (residentiele nieuwbouw of de totale renovatie, steeds "sleutel-op-de-deur").


   

Zoekt u als Hoofdaannemer naar een betrouwbare én betaalbare onderaannemer met alle nodige kennis en ervaring (metselwerken van alle aard etc.) - bekijk alle info op onze pagina "ONDERAANNEMING".


Bent u Architect en zoekt u een betrouwbare én betaalbare aannemer (algemeen of enkel de riuwbouw of casco) om uw plannen in details, tijdig én netjes te verwezenlijken - bekijk dan onze pagina "RESIDENTIELE BOUW". Dezelfde pagina zal ook zeer interessant zijn voor onze particuliere klanten.


Het maakt niet uit of u al concrete bouwplannen hebt of u nog maar droomt van uw eigen huis. We kunnen u de volledige bouwservice aanbieden, vanaf uw keuze van een architect tot het volledig afgewerkte huis (al dan niet instapklaar = "sleutel-op-de-deur".WE GARANDEREN U DAT UW DROOMHUIS SNELLER, BEDUIDEND GOEDKOPER EN MET GEBRUIK VAN DE MEEST  HOOGKWALITATIEVE MATERIALEN GEBOUWD ZAL WORDEN.


DE PRIJS EN DE UITVOERINGSTERMIJN WORDEN OP VOORHAND VASTGELEGD EN WE HOUDEN ONS STRIKT AAN ALLE GEMAAKTE AFSPRAKEN. Hebt u misschien een complexe en omvangrijke verbouwing in gedachten — laat al uw zorgen met gerust hart aan ons over.  Want bij ons hebt u één centraal aanspreekpunt voor alle  werken in én rond uw woning of appartement maar ook uw winkel of uw kantoorruimte.


Of zoekt u misschien een (te renoveren) pand (woning / appartement / winkel / kantoor) om zelf te gebruiken of als een investering? Wij helpen u graag bij uw zoektocht! Na grondige analyse krijgt u ons advies om een pand te kiezen met de meeste potentiel om te renoveren. Meer info op onze "RENOVEREN - VERBOUWEN"  pagina.


Wilt u uw pand sneller en voor een hogere prijs verkopen? Hierbij kunnen wij u ook helpen! We maken een grondige analyse van uw pand en stellen u een lijst met de nodige opfrissings- en herstellingswerken voor, waarbij we niet alleen de kostprijs van deze werken gaan vermelden maar ook de geschatte impact op de toekomstige verkoopprijs, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. In meeste gevallen volstaat het om de waarde van uw pand te verhogen met een reeks van relatief kleine ingrepen. Meer info op de   "VOORBEREIDING VERKOOP" pagina.Tot snel,


uw A&E BOUW Team

Copyrite (C)  A&E Bouw en Renovatie 2016-2019. Alle rechten voorbehouden.