Home (NL)

Laatste update: december 2017

Welkom op de website van A&E Bouw en Renovatie BVBA. Hier vindt u alle nodige informatie over ons en over alle onze hoogkwalitatieve diensten.

 

Vandaag zijn we een snelgroeiend Algemene Aannemingsbedrijf geworden en werken voornamelijk voor twee type klanten: grotere bouwbedrijven (onderaanneming) en architecten en/of particuliere klanten (residentiele bouw "sleutel-op-de-deur").

 

Zoekt u als Hoofdaannemer naar een betrouwbare onderaannemer met de nodige kennis en ervaring in verschillende aspecten van de bouw (metselwerken van alle aard etc.) - bekijk alle info op onze pagina "ONDERAANNEMING".

 

Bent u een Architect en zoekt u een betrouwbare aannemer om uw plannen in details waar te maken - bekijk onze "RESIDENTIELE BOUW" pagina om te weten te komen wat we voor u kunnen doen.

 

Dezelfde "RESIDENTIELE BOUW" pagina zal zeer interessant zijn voor onze particuliere klanten.

 

Het maakt niet uit of u al concrete bouwplannen hebt of u nog maar droomt van uw eigen huis. We kunnen u de volledige bouwservice aanbieden, vanaf uw keuze van een architect tot volledig afgewerkte huis dat instapklaar is ("sleutel-op-de-deur").

 

 

WE GARANDEREN U DAT UW DROOMHUIS SNELLER, BEDUIDEND GOEDKOPER EN MET GEBRUIK VAN ENKEL DE MEEST HOOGKWALITATIEVE MATERIALEN GEBOUWD ZAL WORDEN.

 

DE PRIJS EN DE UITVOERINGSTERMIJN WORDEN OP VOORHAND VASTGELEGD EN WE HOUDEN ON ER STRIKT AAN ALLE GEMAAKTE AFSPRAKEN.

 

 

Hebt u misschien een complexe en omvangrijke verbouwing in gedachten — laat al uw zorgen met gerust hart aan ons over. Want bij ons hebt u één centraal aanspreekpunt voor alle werken in én rond uw woning, appartement, winkel of kantoor.

 

Of zoekt u misschien een (te renoveren) woning (appartement / winkel / kantoor) om zelf te gebruiken of als een waardevolle belegging? Wij helpen u graag bij uw zoektocht! We analyseren en kiezen voor u de panden met de meeste potentieel om te renoveren. Hebt u al één of meerdere panden zelf gevonden? Dan kunnen wij u technisch bijstaan bij het maken van uw keuze. Na een kort bezoek samen ter plaatse adviseren we u grondig over alle positieve en negatieve aspecten vooraleer u de keuze maakt. Meer info op de "RENOVEREN - VERBOUWEN" pagina.

 

Wilt u uw pand sneller en voor een hogere prijs verkopen? Hierbij kunnen wij u ook helpen! We maken een grondige analyse van uw pand op en stellen u een lijst met opfrissings- en herstellingswerken voor, waarbij we niet alleen de kostprijs van deze werken op vermelden maar ook de geschatte impact op de verkoopprijs, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. In meeste gevallen volstaat het om de waarde van uw pand te verhogen met een reeks van relatief kleine ingrepen. Meer info op de "VOORBEREIDING VERKOOP" pagina.

 

 

Tot snel,

 

uw A&E Team

 

 

 

Copyrite (C) A&E Bouw en Renovatie 2016-2017. Alle rechten voorbehouden.