Renoveren - Verbouwen

Laatste update: december 2017

Ik wil: Renoveren, Verbouwen, Herstellen, Opfrissen...

 

 

Welkom op de pagina dat gemaakt is voor mensen met concrete renovatieplannen. U wilt uw pand (woning, appartement, winkel, kantoor) — hetwelk u reeds bezit of gebruikt — verbouwen of herstellen of opfrissen? Of hebt u een te verbouwen (al dan niet krot of leegstaand) pand? Misschien hebt u uw te renoveren droompand al gevonden (gekocht / gehuurd / geleased)?

 

Wij bieden u totale ondersteuning op verschillende manieren. Onze moduleerbaar kostenraming kan aan uw noden aangepast worden zodat u een heldere kijk op alle werken en kosten hebt voordat u ermee begint.

 

Wilt u uw pand verhuren? We regelen voor u alles wat wettelijk noodzakelijk voor verhuur is en maken uw pand helemaal klaar om te verhuren. Het resultaat is snel verhuren voor een betere prijs!

 

Wilt u zelf actief mee te werken? Dan kan! We bekijken samen met u welke werken u zelf wilt en kunt uitvoeren. Op deze manier kunt u de kosten van de renovatie verlagen alhoewel is dit voornamelijk een optie voor jonge gezinnen zonder kinderen is (of gezinnen met bereidwillige familieleden) die hun al dan niet vrij kunnen maken voor zelf mee op de werf te werken.

 

Ook mensen die reeds midden in een verbouwing zitten (soms met handen in het haar...) kunnen ons contacteren voor een bijstand. We bespreken met u de oorspronkelijke plannen, maken samen met u de grondige inventarisatie van alle reeds gemaakte werken en bekijken hoe het geheel tot een succesvol einde gebracht kan worden.

 

Neem gerust contact met ons op. Onze eerste bezoek ter plaatse en onze offerte zijn steeds gratis en vrijblijvend!

U vindt al onze gegevens op onze "Contact" pagina.

 

 

 

SPECIAAL aanbod voor mensen die nog geen concrete pand gevonden hebben: we kunnen u helpen!

 

Zoekt u misschien een te renoveren woning (appartement / winkel / kantoor) om zelf te gebruiken of als een waardevolle belegging (verhuur of doorverkoop)?

 

Wij helpen u graag bij uw zoektocht! Wij analyseren alle gevonden panden en adviseren u vastgoed met de meeste potentieel om te renoveren. Vraag onze voorwaarden en vrijblijvende offerte aan.

 

 

Tot snel,

 

uw A&E Team

 

 

Copyrite (C) A&E Bouw en Renovatie 2016-2017. Alle rechten voorbehouden.