Over ons

Laatste update: Juli 2022
ONZE GESCHIEDENIS IN HET KORTA&E Bouw en Renovatie BVBA zag het licht voor het eerst in maart 2017, als opvolger van de Eenmanszaak van onze zaakvoerder André Luzin. Dat was de logische evolutie om onze groei beter op te vangen en verder ons te ontwikkelen.


Onze zaakvoerder is al meer dan 10j actief in de Belgische bouwwereld en heeft veel wat ervaring mogen opdoen zowel als (mede)zaakvoerder als de Werf- en Projectleider bij de bouwbedrijven klasse D6-D8. Hij heeft ervaring zowel met de openbare aanbestedingen als met private bouwprojecten.  


Tot midden 2017 was onze zaakvoerder steeds zelf op de werkvloer bezig. Daarna moest hij de algemene leiding en alle administratie in zijn handen nemen.


Sindsdien zijn we voltijds bezig geweest zowel in onderaanneming voor enkele grotere Belgische bouwbedrijven als zelf Hoofdaannemer nieuwbouw voor onze particuliere klanten én Architecten. Deze twee taken werden dan ook gescheiden zodat de opvolging van alle lopende projecten vlotter en nauwkeuriger verliep.


Vandaag realiseren we voor 75% werken voor  Projectontwikkelaars en 25% werken voor de particuliere klanten of architecten.


Hier vindt u een greep uit onze REALISATIES.Mocht u nog geen antwoord op uw vraag gevonden hebben, neem dan gerust contact met ons op. Alle nodige informatie vindt u op onze "Contact" pagina. .Tot snel,


uw A&E BOUW Team

Copyrite (C)  A&E Bouw en Renovatie 2016-2022. Alle rechten voorbehouden.